diverse

diverse diverse

liandon

LIANDON

Peter was de “trekker” voor de 2 bouwteams (Middenmeer en Retrofit). Hij was verantwoordelijk voor het tijdig doorlopen van de aanbestedingfase, waaronder opstellen selectieleidraden en de aanbestedingsleidraden. Tevens verantwoordelijk voor vaststellen van de EMVI-criteria. Uiteindelijk zorg gedragen voor de beoordeling van de aanbestedingen en de uiteindelijke gunning aan de 2 aannemers.

stompetoren
stompetoren-oost

PROJECTONTWIKKELAAR MULDER OBDAM

Realisatie Nieuwbouwplan Stompetoren Oost (Bouwrijp en woonrijp maken). Het opstellen van het Voor- en definitiefontwerp. Het uitwerken van het Bestek en tekeningen en daarna de aanbesteding.

Als projectleider verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding

schiphol-real-estate

SCHIPHOL REAL ESTATE

Het ontwerpen/aanbesteden van terreinverharding (loaddocks) van verschillende vrachtgebouwen (Menzies, DHL, Skylink, Panalpina) op Schiphol Zuidoost, van ontwerp tot besteksfase.

Als projectleider verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding.

KLM

De herinrichting van het terrein rondom het nieuwe Motorenrevisiegebouw van de KLM. Waaronder de terreinverharding voor het opstellen van gereviseerde motoren (vloeistofdichte verharding) van ontwerp tot besteksfase. Als projectleider verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding