Over mij

ing. Peter H. Kerkhoff (Egmond-Binnen 1970) woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Egmond aan den Hoef.

Peter is als projectmanager ondernemend, klantgericht, commercieel, creatief en communicatief vaardig. Hij heeft een groot probleemoplossend vermogen en neemt verantwoordelijkheid. Hij is beheersmatig sterk en een teamspeler richting een organisatie. Hij heeft een opleiding HTS Civiele Techniek en aantoonbare ervaring met het leiden en begeleiden van complexe (wegenbouw)projecten. Collega’s vinden het prettig met hem samen te werken door aan de ene kant serieuze manier van werken en aan de andere kant een grote dosis humor. Met hem weet je direct waar je aan toe bent, recht voor zijn raap is zijn motto. Zie aanbevelingen

Peter heeft ervaring in de IPM rollen van Projectmanager, Omgevingsmanager en Technisch-manager. Ook heeft hij ruime ervaring als projectmanager voor diverse (complexe) infrastructurele projecten en tevens een ruime ervaring bij een adviesbureau in de civiele techniek. Hij is werkzaam geweest als projectmanager bij ProRail, luchthaven Schiphol, Provincie Noord-Holland, Provincie Flevoland, Liandon, Heijmans, DuraVermeer, Advin.

gotik-pm egmond pier
uitslag epe

Sport

Peter is wekelijks te vinden in de sportschool, waar hij fitness beoefent, maar ook spinning en boksen vind hij leuk om te doen.

GOTIK-pm heeft 8 december 2011 deelgenomen aan Egmond-Pier-Egmond en is als 9de businessteam geëindigd.

Verder is Mountainbike en wielrennen een bezigheid die hij graag beoefent.