vliegvelden

vliegvelden vliegvelden

schiphol

SCHIPHOL AIRPORT

Projectmanager voor het project NGA VOP’s (New Generation Aircraft Vliegtuig Opstelplaatsen).

Het project omvatte het geschikt maken van de VOP’s E18 en G09 voor de A380: 

  • Vliegtuig Opstelplaatsen aanpassen voor de A380
  • nieuwe PAX bruggen en vestibule
  • aanpassen gate wachtruimten in de Terminal
  • aanpassen van bagageproces
  • aanpassen security voorzieningen.

Verder een groot aantal projecten uitgevoerd zoals renovatie van diverse rij- en startbanen van voorontwerp t/m bestek, aanpassingen van de infrastructuur rondom de pieren, het opstellen van verschillende logistieke draaiboeken, maken van risicoprofielen, begeleiden van aanbestedingen en het maken van haalbaarheidsstudies.

Nieuwbouw van diverse rijbanen, platformen, vrachtterreinen en parkeerterreinen.

Ruime ervaring (>12 jaar) op het gebied van advisering, ontwerp, voorbereiding, communicatie en in- en externe projectleiding voor vele werken rondom en op de Luchthaven Schiphol (airside en landside).

maastricht aachen airport

MAASTRICHT AACHEN AIRPORT

Groot Onderhoud van baan 03-21 en realisatie van het nieuwe Cargo Platform (4 Vliegtuig opstelplaatsen). Als projectleider verantwoordelijk voor de gehele engineering en de afstemming tussen diverse partijen. Gedurende de uitvoering van de projecten tevens de directievoering en toezicht uitgevoerd.

rotterdam airport

ROTTERDAM AIRPORT

Uitbreiding van het Vrachtplatform voor extra capaciteit en het tevens het groot onderhoud van de aanliggende Taxibaan. Als projectleider verantwoordelijk voor de engineering.

LELYSTAD AIRPORT

Uitbreiding/ontwikkeling van Lelystad Airport. Dit betrof de totale reconstructie van baan 04-22 (verbreden en verlengen), nieuwe rijbaan, nieuwe Vliegtuigopstelplaatsen, nieuwe landzijdige infrastructuur (wegen, parkeerterreinen). Totale nieuwe baan- en rijbaan lichtinstallatie. Als Ontwerpleider verantwoordelijk voor de aansturing van de ontwerpteams Civieltechnisch en Elektrotechnisch voor zowel Airside als Landside.