AANBEVELINGEN

Bij Liandon

July 14, 2016,
Douwe Stellingwerf, Strategisch inkoper aannemerij bij Alliander

Peter heeft gedurende driekwart jaar inzet een gedegen bijdrage geleverd aan de voorbereidingen en het doorlopen van een selectie- en offerte beoordelingstraject aangaande bouwteaminzet voor twee hoogspanningskabeltracé’s.
gestructureerde en positief kritische werkhouding hebben prima bijgedragen aan het beoogde resultaat. Het is prettig werken met Peter, hij is…meer

Bij de Provincie Noord-Holland

Augustus 5, 2015

Wim van Veen, Sectormanager Projectrealisatie Infrastructuur, Provincie Noord-Holland
worked directly with Peter at Provincie Noord-Holland

Peter is een gedreven, deskundig en betrouwbare projectleider. Hij heeft een aantal lastige dossiers snel, doelgericht en doelmatig weten te herstructureren en tot een goed einde te brengen. Hij combineert dit met voldoende sennsitiviteit voor wat in de organisatie en omgeving speelt. Dit onderscheidt hem van veel andere projectleiders.

December 2, 2013

Bram Derix, Beleidsadviseur Verkeer en Vervoer, Provincie Noord-Holland
worked directly with Peter at Provincie Noord-Holland

Peter is een no-nonsense projectleider met wie het zeer prettig is om samen te werken. Hij werkt snel en precies en kan goed diverse problemen omzetten naar accurate oplossingen. Daarnaast weet hij moeilijke vraagstukken eenvoudig uit te leggen aan de omgeving. Ik heb met Peter samengewerkt in de reconstructie van de N240 en N239, de trajectstudie N241 en de reconstructie van het kruispunt Langereis-N241.

February 10, 2014

Sjoerd van Houten, Programmamanager, Provincie Noord-Holland
worked directly with Peter at Provincie Noord-Holland

Peter Kerkhoff is een kundig projectmanager voor infrastructuur. Hij herkent snel de stakeholders en weet complexe projecten in goede banen te leiden. Hij is inventief, recht door zee en gaat geen confrontatie of probleem uit de weg. Kortom een prima kracht die je als Opdrachtgever met een gerust hart op pad stuurt.

December 3, 2013

Wouter Truffino, Business Developer, Grontmij
was Peters Client for Provincie Noord-Holland

Peter werkt via Grontmij sinds 2010 voor de provincie Noord Holland. Hij heeft zich ontzettend goed gemanifesteerd bij de provincie. In mei 2013 scoorde Peter het best van al ons medewerkers die beoordeeld zijn door de provincie. Op de onderdelen Tijd, Geld, Kwaliteit, Organisatie, Informatie & Communicatie scoorde hij gemiddeld een 8,5.
Ik heb Peter leren kennen als een vriendelijke, integere en geïnteresseerde man.

June 4, 2010

Frank van Vugt, Interim Beheerder kunstwerken , Provincie Noord-Holland
worked directly with Peter at Provincie Noord-Holland

Ik heb Peter leren kennen als een toegewijde en hardwerkende professional. Peter een prettige collega waar je goed mee kan sparren. Hij is een no-nonsense persoonlijkheid.

Werkzaam als Ontwerpleider bij de Coentunnel Company

November 22, 2010

Peter Donckerwolcke, Kostprijsdeskundige / Bedrijfsleider / Projectleider, Dura Vermeer Infrastructuur BV
worked directly with Peter at Coentunnel Company

Ik heb met Peter verschillende malen samengewerkt. Voor een aantal projecten als ontwerpleider bij een Design & Construct project en ook als teamleider wegen van het ontwerpteam 2e Coentunnel. Hierbij blijkt dat Peter een heldere kijk heeft op te realiseren projecten, pragmatisch handelt, kort op de praktijk staat en helder en duidelijk de te volgen stappen kan definieren. Kortom eem no-nonsense project-, ontwerpleider met een effectieve wijze van communiceren. Zijn vele ervaring met werken voor rijksoverheid, provinciale overheid, luchthaven Schiphol en het bedrijfsleven zal daar niet vreemd aan zijn.

Werkzaam als Projectmanager voor Dura Vermeer

February 2, 2010

Top qualities: Personable, On Time, High Integrity

Hans Booy, Hoofd Bedrijfsbureau
hired Peter as a Architect in 2003 , and hired Peter more than once

Peter is in staat om met zijn team van engineers / tekenaars, op basis van wensen van opdrachtgever, binnen de gestelde termijn een gedegen en onderbouwd ontwerp te maken. Belangrijk hierbij is regelmatig contact met opdrachtgever en dat vult Peter goed in. Ook het verzorgen van benodigde vergunningen t.b.v. realisatie kan, zo heeft de ervaring geleerd, door Peter geregeld worden.

Werkzaam als Projectmanager voor de Schiphol Group

November 22, 2013

Dirk Pepping, Volker Infra Schiphol

De eerste A380 machine op Schiphol is geland en afgehandeld, met succes!
Mede door jou inbrengen en de wijze waarop jij structuur en overzicht behield, alsmede de open manier van samen werken, heeft geleid tot dit uiteindelijk succes!
Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren en kijk met genoegen uit naar een nieuwe gezamenlijke uitdaging.

February 17, 2010

Top qualities: Personable, Expert, On Time

Peter Van Wijk, Projectmanager Schiphol Group
hired Peter as a consulting in 2009 , and hired Peter more than once

Peter is een fijne consultant om mee samen te werken. Zijn gedegen kennis en manier van communiceren worden zeer gewaardeerd. Zijn incasseringsvermogen is binnen het laatste project regelmatig op de proef gesteld, maar Peter slaat zich daar moedig en goed doorheen.

Werkzaam als Projectmanager bij Advin BV

July 29, 2010

Arno Molenaar, Senior Projectmanager, Advin BV
worked with Peter at Advin BV

Peter is een praktische en gedegen projectmanager die zijn vak verstaat; veel projecten hebben wij samen voorbereid en uitgevoerd met een succesvol eindresultaat voor betrokken partijen.

February 1, 2010

Frank Keizer, Deputy Director , Advin B.V.
managed Peter at Advin BV

Peter is een prettige, spontane en vakbekwame projectmanager. Hij heeft een scherp oog voor techniek waarbij hij de menselijke relaties die rond een project spelen niet uit het oog verliest. Peter houdt zich aan afspraken en neemt initiatief om moeilijkheden op te lossen vooradat ze zich aandienen. Ik kan Peter dan ook van harte aanbevelen voor elk infrastuctuur project, van groot tot klein van simpel tot complex.

January 31, 2010

Bastiaan Ruiter, Projectmanager CT , Advin BV
worked with Peter at Advin BV

Peter is een prettig collega om mee samen te werken. Peter kan zowel goed in teamverband als individueel optreden en heeft naast de nodige humor zeker de vakinhoudelijke kennis en vaardigheden om als projectmanager civiele techniek op te treden.